top of page

DET HÄR ÄR SBK VÄRMLAND 

SBK Värmland AB startades av Daniel Nordholm i maj 2012. Till en början fick köksbordet hemma i lägenheten fungera som arbetsplats men sedan dess har det lyckligtvis hänt en hel del och idag är vi inte mindre än fem personer som arbetar på SBK Värmland. 

Till SBK Värmland kan du komma med höga förväntningar. Vi kan samhällsplanering och vi lovar att vi kommer att göra allt för att vara din bästa samarbetspartner.
Vår motivation är att det ska vara enkelt att ha med oss att göra och vi kommer att anstränga oss för att förstå just dina behov. 
Vi är nämligen övertygade om att goda samarbeten ger de bästa resultaten och att det är vi tillsammans som skapar förutsättningarna för en hållbar samhällsutveckling. 

Vi drivs av ett starkt samhällsengagemang och verkar aktivt för att öka kunskapsnivån inom samhällsbyggandet.
Vi tror på fortbildning och tycker att det är viktigt att våra medarbetare erbjuds möjligheten att delta på kurser och seminarier.
Att göra saker tillsammans och att utvecklas som både individer och team är en del i vårt arbete för att vi på SBK Värmland, inom vårt verksamhetsområde, ska vara förstahandsalternativet och den mest attraktiva samarbetspartnern och arbetsgivaren för våra kunder och anställda.    

SBK Värmland AB har sitt säte i västra Värmland med kontor i Arvika.
Sedan 2018 är även Emma Johansson delägare i företaget.
bottom of page